Pro Clinique Göteborg

Boka tid för behandling eller konsultation hos oss.

Skönhetsbehandlingar på Pro Clinique Göteborg

Minifettsugning & Halslyft

Genom att ta bort oönskade fettceller och strama åt slapp hud kan vi skapa en mer definierad och ungdomlig halsprofil. Vårt professionella team använder skräddarsydda metoder och avancerad teknik för att ge dig önskade resultat. Ta det första steget mot att förvandla din look och boka din behandling hos ProClinique idag för endast 28 000 kr.

XL Hair®

Senaste behandlingen mot håravfall: XL Hair® är en ny möjlighet för behandling av olika håravfalls mönster och symptomatiskt håravfall.

Botox

​Behandling med Botox är många gånger en mycket effektiv metod för att minska rynkor i ansiktet och lämpar sig särskilt väl för behandling av rynkor mellan ögonen (bekymmersrynkor), rynkor i pannan, rynkor i ögonens utkanter, runt munnen eller i hals.

Kemisk peeling

Detta är en kemisk peeling, där vi arbetar med en lättare syra för att förbättra din hy på många olika sätt. Denna syran motverkar och förbättrar gradvis ojämn hy, pigmentering, trött hy, Keratosis pilaris (chicken skin) på tex utsida armar och oren hy.

Easy TCA Peeling

En kemisk peeling passar kvinnor såväl som män. TCA är förkortning för trichloroacetic acid och översätts till triklorättiksyra. Dessa peelings är medelstarka kemiska peelingar som ger din hud en fysisk peeling.

Ansiktslyft

Ansiktslyft är den nyaste metoden för ett yngre utseende. Det är ett icke kirurgisk ansiktslyft som görs med kirurgiska trådar. Den ”slappa” huden stramas åt på djupet och resulterar i ett fräschare och mer ungdomligt utseende.

Plasma pen

Plasmapen är det nyaste inom ögonlockslyft och känd för utjämning av rynkor. En revolutionerande elektrostatisk teknologi gör det nu möjligt att strama upp slapp hud utan vare sig kniv eller injektioner.

Fillers – Stylage

Säker och hållbar i en klass för sig. Fillers är det perfekta sättet att lägga till extra volym och fyllighet på läpparna eller i ansiktet som kan sakna form eller elasticitet. På Pro Clinique hjälper vi dig att uppnå önskad form.

Skinbooster

Vår unika skinbooster-behandling återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster. Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unik förmåga att binda vatten.

Microneedling

En av världens mest revolutionerande, icke-invasiva hudbehandlingar är microneedling , som tagit skönhetsindustrin med storm. Metoden har visat sig vara mycket framgångsrik mot allt från ärr och håravfall till rynkor och slapp hud.

PRP-behandling

När åren går och vi blir äldre tappar vår hud successivt sin elasticitet. Den blir även sämre på att hålla kvar den fukt som håller den smidig. Huden reagerar då med att få fina linjer, och till slut även rynkor.

PDO Trådlyft

Trådlyft är en ny och effektiv metod för att strama till huden utan kirurgi. Behandlingen kan genomföras på olika delar av kroppen där huden är slapp. Trådarna ökar kollagen bildningen, förbättrar blodflödet och minskar spända muskler.

Behandling mot bristningar

Hudbristningar är vanligt förekommande och kan uppstå på olika delar av kroppen. Bristningar ser ofta ut som strimmor eller streck i huden. Hudbristningar kan ibland upplevas besvärande då dem kan vara svåra att bli av med.

Scroll to Top