Pro Clinique Borås

COVID-19

Kära kunder, vi tar ansvar och anpassar vår verksamhet för din säkerhet.

Vi vill meddela att vi på Pro Clinique har öppet som vanligt. Förutom basala hygienrutiner som vi ALLTID arbetar utefter har vi på rekommendation från Folkhälsomyndigheten gjort en del förändringar på kliniken för att anpassa verksamheten så säkert vi kan.

Vi har legitimerade läkare & sjuksköterskor som har god koll på hygien och alltid haft en daglig rutin gällande desinficering av lokal. Samtliga allmänna utrymmen på vår klinik rengörs efter varje behandling för din och vår trygghet.

För Pro Cliniques personal gäller strikta regler och alla uppmanas att vara hemma vid minsta förkylningssymptom eller om någon som man bor tillsammans med är bekräftad smittad. Är du eller någon nära dig sjuk ser vi helst att du bokar om din tid för allas säkerhet. När du kommer hit på din bokade tid se gärna till att tvätta händerna och använd handspriten som finns utplacerade, både innan och efter ditt besök.

Om du har planerat ett besök på någon av våra kliniker ber vi dig för din egen och andras säkerhet att komma ensam för att minska antalet människor på samma plats om det inte är så att ni bokat två vid tillfället.

Skulle du ha något av följande symptom: Feber, Hosta, Andningspåverkan, Halsont, Huvudvärk, Muskel- och/eller ledvärk eller andra influensaliknande symptom ber vi dig boka om din tid tills att du varit symptomfri i 2 dagar. Ring sjukvårdsupplysningen på 1177 för övriga frågor och funderingar.

Skönhetsbehandlingar på
Pro Clinique Borås

Estetisk klinik i Borås

Vi är en av få estetiska kliniker i Borås och vi jobbar alltid med noggrannhet, dedikation & ärlighet.

Vi erbjuder dig som kund det senaste inom estetiska behandlingar & medicinsk hudvård.

Nyheter hos oss!

  • PDO-kollagen Fullface. Kampanj för endast 8000 kr
  • Easy TCA peeling
  • Ögonbrynslyft – trådlyft
  • Kom in med minst 4 vänner och få ett bättre pris på era behandlingar. Beroende på vilka behandlingar och hur många ni är i sällskapet.

Kom in med en vän och få bättre pris på eran Fatburn (belkyra) behandling mot ”dubbelhakan”. För varje behandling betalar ni 4000 kr / var istället för:

Ordpris per behandling:

Första behandlingen 5500 kr
Andra behandlingen 5000 kr
Tredje behandlingen 4500 kr

Kontakta oss

0720160528
info@proclinique.se

Österlånggatan 40
503 37 Borås