Pro Clinique Borås

Boka tid för behandling eller konsultation hos oss.

Skönhetsbehandlingar på Pro Clinique Borås

Minifettsugning & Halslyft

Genom att ta bort oönskade fettceller och strama åt slapp hud kan vi skapa en mer definierad och ungdomlig halsprofil. Vårt professionella team använder skräddarsydda metoder och avancerad teknik för att ge dig önskade resultat. Ta det första steget mot att förvandla din look och boka din behandling hos ProClinique idag för endast 28 000 kr.

XL Hair®

Senaste behandlingen mot håravfall: XL Hair® är en ny möjlighet för behandling av olika håravfalls mönster och symptomatiskt håravfall.

Fettfrysning

Fettceller tycker inte om kyla och kan till och med dö av den. Genom att kyla ned fettdepåerna på kroppen till -10 grader kan man döda fettcellerna i området. Behandlingen går praktiskt till så att man använder sig av en fettfrysningsmaskin.

IPL

Med en IPL-behandling blir man skonsamt och effektivt av med oönskad hårväxt på ett nära nog permanent sätt. Behandlingen har också en rad andra positiva effekter så som till exempel föryngring av huden.

Botox

​Behandling med Botox är många gånger en mycket effektiv metod för att minska rynkor i ansiktet och lämpar sig särskilt väl för behandling av rynkor mellan ögonen (bekymmersrynkor), rynkor i pannan, rynkor i ögonens utkanter, runt munnen eller i hals.

Kemisk peeling

Detta är en kemisk peeling, där vi arbetar med en lättare syra för att förbättra din hy på många olika sätt. Denna syran motverkar och förbättrar gradvis ojämn hy, pigmentering, trött hy, Keratosis pilaris (chicken skin) på tex utsida armar och oren hy.

Easy TCA Peeling

En kemisk peeling passar kvinnor såväl som män. TCA är förkortning för trichloroacetic acid och översätts till triklorättiksyra. Dessa peelings är medelstarka kemiska peelingar som ger din hud en fysisk peeling.

Ansiktslyft

Ansiktslyft är den nyaste metoden för ett yngre utseende. Det är ett icke kirurgisk ansiktslyft som görs med kirurgiska trådar. Den ”slappa” huden stramas åt på djupet och resulterar i ett fräschare och mer ungdomligt utseende.

Plasma pen

Plasmapen är det nyaste inom ögonlockslyft och känd för utjämning av rynkor. En revolutionerande elektrostatisk teknologi gör det nu möjligt att strama upp slapp hud utan vare sig kniv eller injektioner.

Fillers – Stylage

Säker och hållbar i en klass för sig. Fillers är det perfekta sättet att lägga till extra volym och fyllighet på läpparna eller i ansiktet som kan sakna form eller elasticitet. På Pro Clinique hjälper vi dig att uppnå önskad form.

Skinbooster

Vår unika skinbooster-behandling återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster. Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unik förmåga att binda vatten.

Microneedling

En av världens mest revolutionerande, icke-invasiva hudbehandlingar är microneedling , som tagit skönhetsindustrin med storm. Metoden har visat sig vara mycket framgångsrik mot allt från ärr och håravfall till rynkor och slapp hud.

PRP-behandling

När åren går och vi blir äldre tappar vår hud successivt sin elasticitet. Den blir även sämre på att hålla kvar den fukt som håller den smidig. Huden reagerar då med att få fina linjer, och till slut även rynkor.

PDO Trådlyft

Trådlyft är en ny och effektiv metod för att strama till huden utan kirurgi. Behandlingen kan genomföras på olika delar av kroppen där huden är slapp. Trådarna ökar kollagen bildningen, förbättrar blodflödet och minskar spända muskler.

Behandling mot bristningar

Hudbristningar är vanligt förekommande och kan uppstå på olika delar av kroppen. Bristningar ser ofta ut som strimmor eller streck i huden. Hudbristningar kan ibland upplevas besvärande då dem kan vara svåra att bli av med.

Hifu

HIFU används för att strama upp och lyfta hud på olika delar av kroppen, såsom ansikte, hals, dekolletage, armar, lår och mage. Vid behandlingen appliceras högfrekventa ljudvågor på den önskade delen av kroppen genom en transducer, vilket leder till en ökning av temperaturen i de djupare hudlagren. Detta ökar produktionen av kollagen och elastin, vilket ger en förbättrad elasticitet och fasthet i huden.

V-Shape

VelaShape är en cellulitbehandling där man använder sig av både djup massage och uppvärmning av hudområdet. Med hjälp av radiovågor så värms vävnaden upp, vilket ökar fettvävnadens förbränning och gör att fettcellerna minskar i storlek. Samtidigt används en vakuumsug för att dra upp vävnaden och massera den.

Estetisk klinik i Borås

Vi är en av få estetiska kliniker i Borås och vi jobbar alltid med noggrannhet, dedikation & ärlighet.
Vi erbjuder dig som kund det senaste inom estetiska behandlingar & medicinsk hudvård.

Nyheter hos oss!

PDO-kollagen Fullface. Kampanj för endast 8000 kr
Easy TCA peeling
Ögonbrynslyft – trådlyft

Kontakta oss

Österlånggatan 40
503 37 Borås

Scroll to Top