Botox, behandling av rynkor

Botox

Botox, behandling av rynkor

Botulinum Toxin

​Behandling med Botox är många gånger en mycket effektiv metod för att minska rynkor i ansiktet och lämpar sig särskilt väl för behandling av rynkor mellan ögonen (bekymmersrynkor), de horisontella rynkorna i pannan, rynkor i ögonens utkanter, runt munnen eller i hals- och nackområdet.

Botox används även vid svettbehandling eller behandling av hyperhidros som det också kallas där botulinumtoxin injiceras i ett rutmönster över det överdrivet svettiga området.

Vad är anti-rynk behandling?

Att hålla ansiktet mjuk och rynkfri är ingen lätt uppgift. Rynkor bildas när vår hud blir äldre och mindre elastisk, solen får man inte glömma heller som är en viktig faktor.

Botox behandlingar är ett snabbt och bekvämt sätt att jämna ut dessa linjer på pannan och runt ögonen och munnen utan behov av operation.

BOTOX

Tillverkad av ett läkemedel som kallas botulinum toxin, Botox slappnar av muskeln så att linjer och rynkor döljer sig. Vi riktar bara mot de små, specifika muskler för oönskade linjer och rynkor, vilket innebär att dina vanliga ansiktsuttryck kommer att förbli opåverkad. Administrerat korrekt av en läkare gör det jämnare vilket mjuknar upp huden som i sin tur återställer en ungdomlig hy.

Hur kommer jag att känna mig under behandlingen?

Generellt den mest obehagliga känslan är känslan av nålen, som är övergående.

Är detta rätt anti-rynk behandling för mig?

Vår Läkare kommer att diskutera anti-aging behandlingar som är tillgängliga för att hjälpa dig att välja den bästa metoden.

Vad händer sedan?

Det finns mycket få efterverkningar i samband med injicerbara behandlingar. Ömhet och mild svullnad förekomma ibland, men försvinner inom en kort period. Din läkare kommer att gå in i detaljer och förklara hur man tar hand om sin hud efter att ha anti-aging behandling som du valt.