Lash-Lift böjning av egna ögonfransar

Lash Lift

Lash-Lift böjning av egna ögonfransar

Lash Lift (böjning av egna fransar) har tagit skönhetsmarknaden med storm. Denna behandlingen är inte skadlig utan tvärtom för dina fransar. Lashlift försvinner i takt med att dina egna fransar byts ut och växer ut. Därför är hållbarheten för detta 5-8 veckor. I den här behandlingen stärker, förlänger, Färgar och Böjer man dina fransar.

Detta passar dom som vanligtvis inte använder smink eller gillar det naturlig. Detta har  blivit ett val för många som inte känt att fransförlängning är något som passat och känner att det blir för mycket.

​Hos oss har vi två olika behandlingar en standard där får du böjning, färgning och keratin. I vår delux behandling får man en stärkande och närande keratin inpackning på fransarna tillsammans med en Lashbotox som i längden hjälper dom växa sig snabbare längre och bli tjockare.

Vi böjer fransarna från roten vilket gör att man ser piggare ut. Detta är perfekt för dig som böjer fransarna varje dag då det skadar dina fransar. Har du raka fransar kommer det se ut som dom är längre efter en böjning.

Inte nog med att du får vackert böjda fransar utan du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på dina fransar. Dina fransar vårdas i behandlingen och du kan själv välja om du vill använda maskara eller inte.

Att tänka på innan besöket är att komma utan smink, tvätta inte med rengöring med mycket olja i då fransarna ska vara så torra som möjligt under behandlingen. Tvätta gärna med enbart tvål eftersom tvål oftast torkar ut.

  • Böjning av egna fransar
  • Framhäver dina ögon
  • Hållbarhet: 5-8 veckor
  • Dra ner på din sminkrutin eftersom fransarna redan gör så mycket för ögats look
  • Undvik tvätta & använda maskara 24-48 h
  • Resultat: Beror på egna fransar
  • Ingen skada på egna fransar med lashlift