Fillers-Stylage för extra volym

Fillers – Stylage

Fillers-Stylage för extra volym

SÄKER OCH HÅLLBAR I EN KLASS FÖR SIG

Fillers är det perfekta sättet att lägga till extra volym och fyllighet på läpparna eller i ansiktet som kan sakna form eller elasticitet. På Pro Clinique hjälper vi dig att uppnå önskad form. Stylage är en tredje generationens hudfillers baserad på laboratorieframställd hyaluronsyra – ett beprövat ämne som förekommer helt naturligt i kroppen. Stylage är en filler som är känd för sin unika IPN-teknik. Stylage innehåller också en naturlig antioxidant som minskar svullnad och rodnad efter behandling.

På Pro Clinique använder vi Stylage som innehåller hyaluronsyra för att reparera skadad vävnad. Behandling för att öka läppvolym och korrigera måttliga till djupa linjer.​ Stylage är perfekt anpassad till alla typer och åldrar och hud. Stylage används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder, käke, näsa och läppar. För att kunna optimera varje behandling finns ett brett sortiment om tretton olika fillers. Detta ger vår läkare unika möjligheter att skräddarsy varje behandling så att de passar just dina behov.

Varför vi väljer att använda Stylage

​Vi vill arbeta med kvalitet, hållbarhet och volymgivande fillers med bedövningsmedel (Lidocaine) baserad på hyaluronsyra (patenterad IPN-Like teknologi) och antioxidanter. Den är speciellt utformad för att omedelbart återställa eller skapa ny volym i ansiktet med långvarigt resultat.

Stylage bestående av hyaluronsyra, ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne. Stylage finns endast på kliniker. Behandling sker alltid av leg. läkare eller leg. sjuksköterska.

Gör fillers ont?

Läpp filler kan vara ganska smärtsamt och vi tillämpar bedövning med kräm innan behandlingen som får sitta på. Med nära omedelbara resultat (de utvecklas från 48 timmar efter behandling) Behandling går ut på att injicera en medicinskt utvecklade lösningen under huden med en tunn nål för att forma och fylla området för en mer tex markerad hakprofil, fylligare läppar, kindben m.m

Hydro Stylage

​En specialprodukt för mycket effektiv fuktbehandling av områden som kinder, runt ögon, dekolletage samt händernas ovansidor. Normalt utförs 3 behandlingar med 2-3 veckors uppehåll mellan varje. Därefter rekommenderas en behandling ungefär var 9:e månad. Behandlingen som pågår i cirka 10 minuter, består av injektioner av små fuktdroppar med cirka 5 mm mellanrum.

Stylage Hydro motverkar slitage och finrynkighet. Med åren kan uttorkningslinjer bli synliga. Om huden även förlorat sin elasticitet, kan resultatet bli att den ser ojämn och sliten ut. En behandling med Stylage Hydro resulterar i att en ojämn hud med små, torra rynkor, återfår en jämnare struktur som skapar ett fräscht utseende. Hyaluronsyra och Sorbitol i Stylage, har även en smörjande effekt på huden. Denna behandlingen är perfekt även för dig som bara vill ge huden fukt.